Home
Despre Noi Servicii Produse Portofoliu Contact
   
Perfect Gaz - Solutii Profesionale

Despre Noi

 

          Perfect Gaz a fost infiitata la data de 05.02.2009 avand ca principal obiect de activitate lucrarile de instalatii pentru constructii, instalatii gaze, proiectare instalatii gaze. Sediul social al firmei este in Bucuresti, Bdul. Iuliu Maniu Nr. 158A, Bl. J, Sc. D, Et. 1, Ap 107, Sector 6, iar ca punct de lucru mentionam sediul din Judetul Giurgiu, Str. Nicolae Balanescu Nr.51. Inca de la infiintare, au fost semnate diverse colaborari cu alte firme de profil, fiind deschisa in continuare in acest sens.

          Echipa noastra este formata din ingineri, tehnicieni si instalatori ce au absolvit cursuri de specialitate in domeniul proiectarii si executiei instalatiilor de utilizare gaze naturale, toti fiind autorizati de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (A.N.R.E.) .


          S-a urmarit si  alinierea la legisaltia romana si europeana prin obtinerea de autorizatii, de aceea in prezent, societatea noastra este agreata S.C. DISTRIGAZ SUD S.A. si autorizata A.N.R.E. pentru:

  • Proiectarea instalatiilor de utilizare a gazelor naturale valabila pana la 05.03.2012

  • Executia instalatiilor de utilizare gaze neturale valabila pana la 05.03.2012.

          Totodata, societatea noastra este in curs de autorizare I.S.C.I.R. pentru urmatoarele activitati:

  • Montaj centrale termice si cazane conform PTA1

  • Montaj radiatoare

          In vederea unei colaborari pe masura asteptarilor dvs, va pune la dispozitie urmatoarele:

      - echipe profesioniste autorizate;
      - servicii complete;
      - materiale de calitate;
      - siguranta si rapiditate in executia lucrarilor;
      - garantie pentru lucrarile executate;
      - colaborare permanenta;

          Societatea noastra, ca si executant al diverselor lucrari de proiectare si/sau executie a instalatiilor de gaze, termice sau sanitare, ce au la baza incheierea de contracte, are urmatoarele obligatii fata de clienti: proiectarea instalatiei, obtinerea avizelor tehnice necesare realizarii dosarului personal, executia lucrarii la termen, sa efectueze receptiile si eventualele mici reparatii care se cer in perioada de garantie, lucrarile sa fie executate calitativ si potrivit normelor in vigoare.   
          Calitatea executiei lucrarilor si profesionalismul personalului nostru ne-au adus multi clienti, acest lucru reprezentand baza fundamentala a firmei.
         Obiectivul nostru strategic este de a realiza si mentine o reputatie de calitate in ceea ce priveste colaborarea cu dvs si a serviciilor oferite de noi.

Despre Noi Servicii Produse Portofoliu
Home Contact
Copyright © 2009 Perfect Gaz SRL